A személyi állomány összetétele, kiválasztása, továbbképzése

A személyi állomány összetétele, kiválasztása, továbbképzése

Cégünk munkatársai alkalmazottak és vállalkozók, átlag életkoruk 30-35 év. Vezető beosztású munkatársaink, külső tanácsadóink a korábban megszerzett speciális tudásukat, tapasztalataikat havi rendszerességgel, külön oktatások és gyakorlati munka keretein belül adják át munkatársainknak.

A munkatársaink kiválasztását külön felvételi csoport végzi.

A védendő objektumok esetében a felvételi követelményrendszereket a megrendelővel történt konzultációt követően, a megbízó igényei szerint alakítjuk ki.

Az erkölcsi feddhetetlenséget, végzettséget, személy- és vagyonőri tanfolyamok elvégzését igazoló okmányokon, bizonyítványokon, referenciákon kívül tájékozódunk a jelentkező életkörülményeiről, valamint szakember segítségét igénybe véve a jelölt személyiségéről.


Cégünk továbbképzési és oktatási rendszere

Napi képzések: dokumentált általános és helyspecifikus riportok készítése a végrehajtói állománnyal a napi szolgálatkezdés előtt, az adott terület speciális ismereteivel is rendelkező saját állományú váltás és szolgálatvezetők által tartva és számonkérve.

Havi képzések: vezető beosztású munkatársaink és külső szakmai tanácsadók felkérésével tartott elméleti és gyakorlati előadások és az ott elsajátított ismeretekből történő vizsgáztatás (büntető és polgári jog, pszichológia, kriminalisztika, lövészet, önvédelem, kommunikációelmélet, helyzet- és szituációelemzés).

Magasabb szintű képzések: külső szakmai tanácsadók által előadott, vezetői szintnek tartott oktatások (pénzügyi és számviteli, marketing, stratégiaelmélet, kockázatelemzés, minőségjavítás, üzleti folyamatok, technikai újdonságok).

Csapatépítő tréningek: évente egy alkalommal (akadálypálya, túlélőtúra, paintball).


A cégünk belső ellenőrzési rendszerének vagyonőrökre vonatkoztatott részei

  • Az azonnali visszaellenőrzés az önálló munkában, a váltásvezetők által az őrutasításban szabályozottak alapján.
  • A pillanatnyi munka minőségére a szolgálatvezetőkön keresztül.
  • A magasabb szintű területi vezetők által lefolytatott, szintén jelentési kötelezettséget igénylő, változó sűrűségű és időpontú ellenőrzések.
  • Internetkapcsolattal és digitális mozgókép-rögzítéssel ellátott kamerarendszeren keresztül, azonnali és a múltba visszatekintő vizuális ellenőrzési lehetőséggel.
  • Elektronikus és GPS alapokon működő, eseménynaplót listázható őrjáratellenőrző készülékkel.
  • Az eseménynaplók és egyéb nyomtatványok havi rendszerességgel történő visszaellenőrzésével és visszatekintésszerű kiértékelésével az archiválást megelőzően.
  • Illetve a vagyonvédelmi cégünk saját belső havi - személyi - kiértékelési és külön jutalmi rendszere alapján, ezzel aktivitást és pozitívabb hozzáállást indukálva.


Szakmai hitvallás

A vagyonvédelmi piacon nagy tapasztalatot szerzett cégünk véleménye, hogy a kiemelt színvonalon kivitelezett vagyonvédelmi tevékenység kizárólag magas szinten képzett, megbízható, a tevékenységében folyamatosan ellenőrzött, a munkájában igényes, elhivatott, rendezett életviteli háttérrel rendelkező végrehajtói és vezetői állomány megléte mellett lehet hosszú távon sikeres, mely mindenkor erősíti, és szorosabbá teszi a MEGBÍZÓINK és cégünk kapcsolatát.

1138 Budapest Párkány u. 18.
Mobil: 0630/637-8520
wolfwaldkft@gmail.com